Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
39 €
Aloita

Tervetuloa opastukselle häävalssin ensiaskeliin!

Tällä kurssilla opit oikean tanssiasennon löytämisen, viennin, seuraamisen, perusaskeleet ja käännökset. Lisäksi omaksut tanssin tyylikkään aloituksen ja lopetuksen. Käymme läpi myös vaihtoehtoiset askeleet perinteiselle valssille. Kurssin opettajina tanssiopettajat Saana Akiola ja Jere Jääskeläinen. 

Tervetuloa tanssimaan Saanan ja Jeren kanssa!

Valssi on vanha ja perinteinen tanssi. Romanttisen keinuvuutensa vuoksi valssi on erityisen suosittu häätanssi. Moni valitsee myös muun tanssilajin kappaleeseen, joka on parille tärkeä.

Ennen harjoittelua  pukeutukaa rentoihin, liikuntaan soveltuviin vaatteisiin. Mikäli harjoittelette sukkasillaan olettehan varovaisia lattian liukkauden kanssa. Ennen h-hetkeä kannattaa treenata myös itse juhlapukuun kuuluvilla kengillä.

Ennen aloittamista muista myös raivata harjoittelutilastasi mahdollisimman paljon tilaa ja varmistaa, ettei lähellä ole tavaroita, jotka saattaisivat asennon horjahtaessa rikkoutua tai esimerkiksi teräviä kulmia, joihin voisit satuttaa itsesi

Oppituntien katsomisessa kannattaa edetä järjestyksessä ja harjoitella niin kauan, että askeleet ehtivät painua lihasmuistiin. Tämän jälkeen kannattaa siirtyä seuraavaan vaiheeseen, sillä voit myös aina palata takaisin jos joku asia unohtuu. Muistattehan, että oppiminen voi olla eritahtista, joten antakaa aikaa toisillenne oppimiseen.


Videoilla viejän ja seuraajan positioista puhutaan naisen ja miehen askeleina, mutta viejä ja seuraaja voi olla kumpi vain parin osapuoli. Sopikaa kuitenkin selkeästi viejän ja seuraajaan rooli, sillä muuten parin kanssa tanssiminen voi olla hankalaa.

Voit katsoa videoita niin monta kertaa, kuin haluat ja tehdä liikkeitä videoiden mukana tai pysäyttäen videon ja harjoitellen omassa tahdissa. Kun tanssi sujuu harjoitelkaa myös  liikkeitä peilin edessä niin voitte varmistua hyvästä asennosta ja sujuvasta liikkumisesta. Hyvä tapa on videoida pieni pätkä tanssista ja katsoa myös omaa tanssia hyväksyvin silmin.

Kurssioikeus on voimassa 1 vuoden ostopäivästä.

Hauskoja hetkiä valssin parissa!

 

 

Opastus häävalssin sekä vaihtoehtoisen häätanssin perusaskeliin. Kurssilla opit oikean tanssiasennon löytämisen, viennin ja seuraamiseen. Lisäksi omaksut tanssin tyylikkään aloituksen ja lopetuksen. Kurssin opettajina tanssiopettajamme Saana Akiola ja Jere Jääskeläinen.  Tervetuloa mukaan!

Vieritä ylös